Kdo smo?

O NAS

Ime družinskega podjetja smo zgradili kot druga generacija. Kot s.p. smo začeli poslovati že leta 1985, sedaj pa zaposlujemo že več kot 50 ljudi. Do zaposlenih imamo korekten in skrben odnos, ki temelji na medsebojnem zaupanju, kjer se vsak počuti član družine JANCOM.

Naši najpomembnejši vrednoti sta kakovost izvedbe naših del in skrb, da pri delu vedno upoštevamo interes naših strank in poslovnih partnerjev. Z iskreno željo zadovoljiti prav vsako stranko, se popolnoma posvetimo posameznemu projektu, saj lahko le tako dela opravimo uspešno in kakovostno.

Extraordinary Experiences

Naš uspeh se odraža v številu zadovoljnih strank, katerih je iz leta v leto več. Njihovo zadovoljstvo je plod našega trdega dela in potrditev, da smo na pravi poti. Iz skromne ponudbe gradbenih storitev smo ponudbo razširili tudi izven naših meja. Danes tako lahko ponudimo praktično vse storitve na področju gradbeništva: novogradnje, adaptacije, prenove, sanacije, zunanje in notranje ureditve, fasade, izolacije, obrtniška dela, elektro in strojne instalacije, kovinske in lesene konstrukcije ter druga splošna gradbena dela, poleg tega pa tudi radi svetujemo ter nadziramo, racionaliziramo in vodimo različne projekte.

Our Core Values

Nudimo zanesljivo izvedbo vseh storitev v ponudbi, od začetka do konca. Zaupanje strank in zaposlenih v podjetju nam omogoča neprestano rast in razvoj – to je poslanstvo našega podjetja, ki se ga veselimo tudi v prihodnje.